Become Facebook Fan

Echipa Noastra

PDF Print E-mail

 

Consiliul de administratie

Petya Romanova – Presedinte & Director Executiv

 

Petya

 

Avocat. Diploma de Master in Drept, Diploma de licenta in Relatii Internationale. 5 ani de experiență de lucru cu organizațiile neguvernamentale incluzand gestionarea și punerea în aplicare a proiectelor, evaluarea performanței proiectelor, organizarea seminariilor, organizarea de conferințe, precum și cercetarea oportunităților de finanțare. Participarea la Summit-ul NATO din 2012 în calitate de membru al delegației bulgare.Ivan Petrov - Secretar

 

ivan

Diploma de licenta in matematica si economie de la Universitatea DePauw din Indiana. Bachelor’s degree in mathematics and economics from DePauw University in Indiana. Consultant economic cu cinci ani de experiență în analiza financiară și probleme complexe de afaceri.


Stella Tahrilova - Director Event Management
MCE, ABR, CNE, ADPR, BPOR;
Vicepresedinte & Trezorier

 

stella

Stella detine certificat de expert negociator si Diploma de master in Inginerie Civila. Ea este foarte inteligenta, cu atitudine pozitivă și standarde profesionale înalte. Vorbește limba bulgară, rusă și germană.


Ramona Ratiu - Information Systems Consultant

 

ramona

Nacuta si crescuta in Romania, Ramona s-a mutat in SUA in anul 2004, dupa ce a obtinut Diploma de licenta in Finante si si-a continuat educatia in Outer Banks, Carolina de Nord. S-a mutat in Chicago acum 4 ani si de curand a obtinut Diploma de Master in Information Systems. Crede cu tarie in puterea gandirii positive si se implica in proiecte care fac diferenta in viata altora.

Motto-ul favorit: “Vei creste ridicandu-I pe altii.”- Robert Ingersoll

 

 
Designed by Business wordpress themes and freepoker.